40 procent van de ouderen krijgt foutief recept mee!

Posted by on mei 16, 2012 in Blog | 0 comments

Met dank aan: Shirley van der Tuijn

Huisarts-in-ruste Dr. Hans Moolenburgh is een uitermate erudiete voorvechter van het natuurlijke evenwicht. Hij is ook de man die er o.a. voor heeft gezorgd dat jij niet elke dag fluoride via je drinkwater naar binnen krijgt..! Ondanks de ontegenzeggelijk geweldige resultaten van de huidige geneeskunde, is die in wezen snel aan het vastlopen. Volgens exacte berekeningen is de reguliere geneeskunde doodsoorzaak nr. 3, direct na kanker en hart- en vaatziekten. Tel uit je winst!” Ondanks de hoge pet die velen op hebben met de geneeskunde, is deze zelfde geneeskunde dus ‘doodsoorzaak nr. 3′, aldus Hans Moolenburgh. Een beetje minder bewondering voor het gedokter’ is wellicht op zijn plaats. Even stil staan bij het feit dat we het zélf zijn die ONSZELF dienen te genezen, en dat de medische wetenschap ALLEEN in staat is het genezingsproces te stimuleren.. Geen dokter of pil kan je genezen, je doet het ZELF! Het zelfgenezend vermogen van ieder mens is de sleutel.. In dit kader is het onderstaande nieuwsbericht wellicht ook geen verrassing.. Het is de hoogste tijd dat we ervan doordrongen raken dat we de macht over ons eigen welzijn NIET volledig uit handen dienen te geven; dat we feitelijk ons eigen lot in handen hebben..

Het bovenstaande artikel is precies mijn sentiment! De mens is heel goed in staat om zichzelf te genezen, wellicht niet helemaal in z’n eentje maar met behulp van de reguliere of complementaire geneeskunde. Welke weg je ook kiest, gebruik altijd je intuïtie!

Laat een bericht achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>