UWTH Universal White Time Healing

Universal White Time Healing maakt gebruik van de White Time Energy die voort komt uit een bron ver in het Universum en wordt geacht de zuiverste en hoogste helende energie te zijn die de mensheid op dit moment ter beschikking staat. Deze White Time bron is aan de aarde ter beschikking gesteld om de mensheid te ondersteunen in het belangrijke transformatieproces dat op dit moment op de aarde plaats vindt. White Time betekent “geen tijd” en heeft de kwaliteit van heling in het verleden, het heden en in de toekomst. Het werkt op basis van transformatie hetgeen betekent dat iets wat al bestaat, vernieuwd wordt.

Bij Universal White Time Healing gaat het om ons energiesysteem. Onderdelen van de opleiding tot Universal White Time Healer hebben dan ook te maken met chakra’s en aura’s. Omdat ons energetisch systeem vaak overbelast is met oude ervaringen waardoor onze chakra’s en aura’s vervuild kunnen zijn, dragen we deze last constant met ons mee waardoor we lichamelijk ziek kunnen worden. Je energetische accu raakt leeg. Universal White Time Healing laadt deze accu weer op.

Er zijn een aantal vormen van het geven van White Time healing:
- algehele of plaatselijke energieoverdracht – contact of afstandsbehandeling – het balanceren of reinigen van chakra’s en aura’s – het reinigen van organen – behandeling met edelstenen

Het is een krachtige en bijzondere energie waar heel veel over te vertellen is.

De beste manier om te weten te komen wat het voor je kan doen, is het te ervaren. Voor uitgebreide informatie verwijs ik je door naar Google, zoekterm:

Universal White Time Healing.

De boeken die hierover geschreven zijn:
“White Time Healing” door Ananda Wensing-Boerema (nederlands).
“My E.T. diary” door Channie Cha West (engels).
“My angel diary” door Channie Cha West (engels).

Ik heb mijn opleiding level 1t/m 4 genoten bij Ananda Wensing- Boerema te Haaksbergen.